Sâmbătă are loc deschiderea oficială a sezonului de schi în Poiana Brașov

Poiana Braşov marchează sâmbătă, 23 decembrie, deschiderea oficială a sezonului de schi.

Europa FM dă startul, alături de Lidl, pe pârtia Bradul cu concursuri şi premii începând cu ora 8:00, când Toader Păun și Ștefan Lungociu realizează live emisiunea O dimineață de milioane.

De la ora 13:00 distracția se mută pe scena de la baza pârtiei Bradul.

În jurul orei 15:00 vine Moş Crăciun cu sania încărcată de cadouri pentru copii. Unul dintre cele mai aşteptate momente va fi spectacolul oferit de coborârea pârtiei Bradul cu făclii, de către reprezentanţii şcolilor de schi din Poiana Braşov, alături de Salvamont şi Jandarmeria Montană. Un alt moment spectaculos va fi showul oferit de maşinile ce întreţin domeniul schiabil.

Concertul trupei Direcţia 5 va anima petrecerea Live pe Pârtie până la ora 18:00.

Zăpadă între 30 și 60 de centimetri în Poiana Brașov – Masivul Postăvarul

Dacă în zona inferioară doar două pârtii sunt praticabile vineri, la prânz, în zona superioară pe toate se pot practica sportuile de iarnă iar stratul de zăpadă trece de 60 cm.

Europa FM va aduce în programele sale ultimele date privind starea pârtiilor din Poiana Brașov – Masivul Postăvarul și reactualizări periodice pe europafm.ro în secțiunea dedicată #livepepartie.

În Poiana Braşov se va putea schia și în această iarnă pe următoarele pârtii: Drumul Roşu (5,8 kilometri) şi variantele sale, de 2,95 kilometri lungime, pe pârtia Lupului (2,62 kilometri) şi Kanzel (0,80 kilometri)- toate considerate dificile, pe pârtiile Sulinar (2,82 kilometri) şi variantele sale (1,70 kilometri), de dificultate medie, pe Bradul (0,50 kilometri) şi Stadion (0,10 kilometri), de dificultate uşoară.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS