Confidenţialitate

Salonul Internaţional de Automobile Bucureşti revine la Romexpo după 11 ani

Salonul Internaţional de Automobile Bucureşti (SIAB), cel mai important eveniment din domeniul automobilelor organizat în România, va avea loc în perioada 23 martie – 1 aprilie, la Centrul Expoziţional Romexpo, au anunţat marţi organizatorii.

Salonul auto revine, astfel, la Romexpo, după 11 ani de la ediţia precedentă, desfăşurată în 2007, iar vizitatorii sunt aşteptaţi în noile spaţii expoziţionale, pavilioanele B1, B2 şi B3, pe o suprafaţă totală de 27.000 mp.

“SIAB 2018 îşi propune să acopere toate subdomeniile industriei auto, astfel încât să ofere publicului specialist cât mai multe perspective la zi ale pieţei de profil. De la producători şi importatori de autoturisme, autovehicule comerciale uşoare, vehicule speciale, autovehicule cu două sau trei roţi, trailere, până la componente şi accesorii pentru autovehicule, distribuitori de produse şi concepte noi pentru E-mobility şi furnizori de servicii auto, toţi sunt invitaţi să expună în cadrul SIAB 2018, pentru a garanta publicului un eveniment auto de anvergură internaţională. Aşadar, spectacolul auto se adresează atât specialiştilor din industrie şi profesioniştilor de pe piaţă, cât şi publicului larg sau pasionaţilor din domeniul auto. Evenimentul va căuta să integreze toate aspectele mobilităţii, fiind expuse tehnologii pe care industria auto le propune pentru reducerea poluării din marile oraşe, dar şi servicii şi furnizori pentru servicii de mobilitate”, au precizat organizatorii.

Programul de vizitare pentru publicul larg este de luni până vineri între orele 10:00 – 20:00 şi sâmbătă – duminică între orele 10:00 şi 19:00.

Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilităţi şi persoanele instituţionalizate vor avea acces gratuit în cadrul expoziţiei, în timp ce pentru restul categoriilor (adulţi şi studenţi) preţul unui bilet de intrare va fi de 30 de lei.

În zonă va fi disponibilă şi o parcare de 2.000 de locuri, iar tariful practicat va fi de 3 lei/oră.