”Romanian Tradition”, primul film regizat de Pavel Bartoș, disponibil gratuit online – VIDEO

”Romanian Tradition”, primul film regizat de Pavel Bartoș, este disponibil gratuit online, începând din acest weekend. Filmul prezintă experiența a doi studenți care nimeresc, din întâmplare, la o nuntă de la sat și, încercând să respecte toate tradițiile românești, deturnează nunta.

”Romanian Tradition” îi aduce împreună pe actorii Adrian Titieni, Elvira Deatcu, Alexandru Papadopol, Vladimir Purdel și Cătălin Neamțu.

Echipa de producție a filmului a și pe unii dintre colegii lui Pavel Bartoș din echipa ”Românii au talent”, showul de succes difuzat de PRO TV.

“Scenariul îl aveam în minte de 20 de ani, dar l-am scris într-o noapte, preproducția în 2 săptămâni, am filmat în 3 zile şi 2 nopţi. Și tocmai de aceea, vrea să mulțumesc din suflet echipei de producție și actorilor care m-au înțeles și au sărit cu mine în această aventură pe care am dus-o la capăt atât de bine. Sunt fericit că primul meu film va fi difuzat chiar după finala show-ului, am emoții mari și sper că toată lumea va fi alături de mine și echipa mea. Va fi cea mai emoționantă zi de vineri din a mea viață profesională.”, mărturisește Pavel Bartoș.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS