Confidenţialitate



Reţeta lui Adrian Hădean: Picior de porc cu cartofi și cimbru


Reţeta lui Adrian Hădean: Picior de porc cu cartofi și cimbru

Ia două bucăți de picior de porc, crud, cu os și din partea de jos. I-aș spune rasol. Să fie crude și proaspete.

Punele-n oala cu presiune, adaugă apă, boabe de piper, foi de dafin, o căpățână de usturoi întreagă și o ceapă mare. Plus două cuișoare.

Fierbe picioarele de porc o oră apoi scoatele din oală și transferă-le într-o tavă încinsă în care ai topit o lingură de untură de rață. În tavă pui repede trei-patru cartofi mari pe care i-ai curățat și i-ai tăiat în cubulețe cu latura de un centimetru.

Presară sare peste cartofi și amestecă printre ei trei-patru rămurele de cimbru proaspăt. Pune tava în cuptorul încins, sub serpentină dacă ai cuptor electric, în partea de sus dacă ai cuptor cu gaz, și ține-l la 180 de grade până se coc cartofii.

“Eu aș mânca treaba asta cu murături, apoi aș ieși la o plimbare de 35 de minute”, spune Adrian Hădean în completarea reţetei oferite la Medium Rare.


Ultimele stiri
STUDIU: Românii consumă tot mai puține băuturi nealcoolice din cauza creșterii prețurilor și a taxei pe zahăr. Cea…

Berea rămâne liantul socializării și în cele mai frumoase momente ale iernii: 78% dintre români o aleg și…

Tiramisu la pahar cu Mascarpone Delaco

SONDAJ: Ce îi deranjează cel mai mult pe tinerii din generația Z de sărbători. Peste 40% resimt disconfort…

Nicuşor Dan, despre situaţia din justiţie: „Sunt probleme la Inspecția Judiciară, sunt probleme la modul în care se…

ByteDance cedează activele TikTok din Statele Unite unui grup de investitori americani | AUDIO

Bazinele de înot din cadrul Complexului Sportiv Național „Lia Manoliu” vor fi modernizate. Valoarea estimată a investiției este…

CryptoEasy lansează un serviciu gratuit de mining: Deținătorii de criptomonede pot câștiga cu ușurință 8.000 de dolari pe…

Creștere alarmantă a cazurilor de gripă în România. Peste 5.700 de îmbolnăviri în ultima săptămână | AUDIO

Împarte bucuria Sărbătorilor cu noii cozonaci însiropați Boromir cu fistic (P)