Confidenţialitate


Rețeta lui Adi Hădean: Supă-cremă de dovleac


Rețeta lui Adi Hădean: Supă-cremă de dovleac

Azi vă spun cum puteți face o super-gustoasă supă-cremă de dovleac, dovleacul fiind la început de sezon, dar nu atât de la început încăt să nu aibă deja gust, aromă și dulceață.

Mai întâi cumpărați dovleacul. Recomad să faceți un drum la piață și să cumpărați un dovleac deja tăiat. Gustați-l crud.

Dacă e bun crud, va fi foarte bun după gătire. Odată ajunși la bucătărie, tăiați dovleacul în bucăți de dimensiuni egale, coaceți-l la 180 de grade Celsius până se înmoaie, puneți pulpa într-o oală în care ați pus supă de legume, smântână dulce și puțin unt, lăsați să dea un clocot ușor și pasați cu un blender.

Treceți crema printr-o sită fină și condimentați după gust cu sare, piper și cardamon măcinat.

În ceea ce privește cantitățile, la un kilogram de dovleac copt aveți nevoie de doi litri și jumătate de supă de legume, 300 de miililitri de smântână dulce și 150 de grame de unt.


Ultimele stiri
Centrala electrică de la Brazi a fost repornită, însă funcționează la capacitate redusă. Ivan: „Suntem pregătiți pentru a…

România în Direct. Alegerile din București. Cine poate repara orașul?

Secţiile Unite ale Curții Supreme sesizează CCR cu privire la proiectul de lege privind pensiile magistraților

STUDIU: 65% dintre români se așteaptă la cheltuieli mai mari de Crăciun față de anul trecut | AUDIO

Furnizarea apei va fi reluată în județul Prahova în următoarele zile, anunță prefectul județului. DSP a prelevat probe…

Israel a primit aprobarea pentru a participa la ediția din 2026 a concursului Eurovision. Patru televiziuni publice anunță…

Ungaria: Viktor Orban anunță creșterea cu 11% a salariului minim în 2026 | AUDIO

Statele Unite permit tranzacţiile cu benzinăriile Lukoil din afara Rusiei până la sfârşitul lunii aprilie

Neamț: Autocamion cuprins de flăcări în mers, în comuna Pipirig | VIDEO

Diana Buzoianu exclude varianta demisiei după criza apei de la Paltinu: „În acest caz nu există nicio urmă…