Confidenţialitate


Rețeta lui Adi Hădean: Salată din sfeclă coaptă


Rețeta lui Adi Hădean: Salată din sfeclă coaptă

Salata aceasta din sfeclă coaptă poate fi făcută foarte simplu.

Ia câteva sfecle mici, spală-le și pune-le în cuptor la 150 de grade Celsius pentru 35-40 de minute. Scoate-le de acolo, curăță-le și apoi le poți tăia în felii foarte subțiri.

Dacă ai o mandolină de bucătărie cu care să faci asta, e foarte bine. Dacă nu, se poate face foarte bine felierea folosind cuțitul.

Dintr-o lingură de oțet balsamic, trei de vin roșu, o linguriță de miere, una de zeamă de lămâie, câteva boabe de coriandru zdrobite, puțină sare și puțin piper, se poate prepara un amestec care trebuie lăsat la foc mic câteva minute. Toarnă apoi amestecul peste sfeclă și amestecă cu grijă.

Lasă la rece o oră sau mai multe.

Salata de sfeclă
se poate mânca cu brânză cremoasă de capră sau telemea, după plac, stropită cu puțin ulei de măsline și presărată cu frunze proaspete de cimbrișor.


Ultimele stiri
Taxe mai mari pentru turiștii care vor să viziteze parcurile naționale din Statele Unite. Cât va costa un…

STUDIU: Adolescenții preferă să discute cu chatboturile anumite probleme de sănătate mintală decât să ceară ajutorul unui specialist…

Cum ne îmbrăcăm de sărbători: Ce spun despre noi culorile pe care le purtăm | GALERIE FOTO

Semnificațiile icoanei Nașterii Domnului: Simboluri, izvoare și reprezentări tradiționale | GALERIE FOTO

Părintele greco-catolic Victor Ostropel, despre ce înseamnă „magia” Crăciunului: „Să petrecem această sfântă și dumnezeiască sărbătoare cu simplitate…

Preotul Stănel Roșu, despre însemnătatea Crăciunului: „Trebuie să fim în primul rând oameni, să ne iertăm, să ne…

Crăciunul la ortodocși și catolici, sărbătorit pe 25 decembrie

Amintiri valoroase de Crăciun ale câtorva dintre jurnaliștii Europa FM. Cum arăta odinioară colindatul la sat și copilăria…

Bradul de Crăciun, o tradiție cu rădăcini în Antichitate. Unde a apărut obiceiul împodobirii lui

Obiceiuri de Crăciun, în Transilvania. „Ce presupune „Colinda de ceată bărbătească”, inclusă în patrimoniul mondial UNESCO în 2013…