Confidenţialitate


Reţeta lui Adi Hădean: Legume-n sare


Reţeta lui Adi Hădean: Legume-n sare

Eu fac de obicei sfeclă, păstârnac, rădăcină de pătrunjel, ceapă. Uneori țelină.

Spăl bine legumele, dar nu le curăț de coajă.

Le pun pe o foaie de copt într-un tuci sau o oală cu pereți groși.

Torn peste ele o ceașcă de vin alb și le acopăr cu un strat gros de sare grunjoasă umezită cu apă sau bere sau vin, cât să devină pastă.

Pun oala în cuptor pentru 2 ore la 150 de grade Celsius.

La final, sparg crusta de sare și pun legumele pe un platou. Dacă vreau, le curăț coaja.

Le tai în bucăți mari și le stropesc cu ulei de măsline și cu oțet de mere.


Ultimele stiri
Ungaria: Viktor Orban anunță creșterea cu 11% a salariului minim în 2026 | AUDIO

Statele Unite permit tranzacţiile cu benzinăriile Lukoil din afara Rusiei până la sfârşitul lunii aprilie

Neamț: Autocamion cuprins de flăcări în mers, în comuna Pipirig | VIDEO

Diana Buzoianu exclude varianta demisiei după criza apei de la Paltinu: „În acest caz nu există nicio urmă…

Patru drone militare neidentificate au încercat să se apropie de avionul în care se afla Volodimir Zelenski |…

Cerealele din Europa, pline de substanțe chimice: Concentrațiile sunt de 100 de ori mai mari decât în apa…

București: Bărbat decedat după ce a fost lovit de o motocicletă în Pasajul Unirii

Ucraina acuză Rusia că trimite copii ucraineni din teritoriile ocupate în tabere de „reeducare” din Coreea de Nord…

Portretul lui Moș Nicolae: Cum îl descriu copiii și cum și-l amintesc adulții. Copil: „Cred că este invizibil”…

Nicușor Dan a trimis Parlamentului, pentru reexaminare, legea privind combaterea extremismului | AUDIO