Restaurante dedicate exclusiv femeilor

Afacerile de acest gen s-au înmulțit în ultimii ani.

Localuri cu clientelă feminină se găsesc astăzi din Dubai până în Las Vegas, scrie publicația Times.

Afacerile de acest gen s-au înmulțit în ultimii ani.

Ceea ce ar fi putut părea un local care promovează discriminarea sexuală a devenit o obligativitate în multe din oraşele care se doresc aliniate la tendinţe, notează publicația Times.

Celebra zonă Soho din Londra nu putea să rămână în urmă în această privință; luna viitoare un restaurant pentru femei se va deschide și aici. Nu este, însă, primul: în capitala Marii Britanii funcţionează deja cu succes un lanţ american destinat doamnelor şi un club al degustătoarelor de bere.

Potrivit publicaţiei Relax-news, actriţa Eva Longoria a deschis și ea un astfel de stabiliment culinar în Las Vegas, pe care l-a numit ‘SHe’. Restaurantul a fost inaugurat de Anul Nou și are şi un ring de dans și un podium de defilare pentru prezentările de modă. În restaurantul pentru femei din Zheng-zhou, China, bărbaţii au voie să îi calce pragul, dar numai dacă sunt însoţiţi de o doamnă.

Un local destinat exclusiv femeilor se află şi în Arabia Saudită. Aici, clientele se pot bucura de o cină liniştită, departe de soţi.