Confidenţialitate

Republica Fantastică România: Top 5 cele mai citite știri din 2021 care par SF, dar nu sunt

Republica Fantastică România este locul în care Europa FM strânge cele mai inedite știri care au loc pe tărâm românesc, știri care au la bază subiecte pe care poate doar în schițele lui Caragiale le-ai mai întâlni dacă ar mai trăi. Fie că râzi sau că-ți vine să duci mâna la frunte și să te întrebi dacă este cu adevărat așa cum citești, aceste știri fac parte din viața noastră.

Așadar, bine ai venit în Republica Fantastică România, locul în care toate lucrurile pe care nu le credeai posibile… sunt. Și sunt și reale.

Europa FM a realizat un top 5 al celor mai citite știri din Republica Fantastică România.

Locul 5: REPUBLICA FANTASTICĂ ROMÂNIA: Cum fentează restaurantele din hoteluri legea pentru a primi clienți în pandemie

„Dacă fentarea legilor ar fi fost sport olimpic, noi am fi primit medaliile prin poștă, fără să trebuiască să ne prezentăm, măcar. După ce în București – și nu numai – incidența cumulată la două săptămâni a depășit 3 la mia de locuitori, autoritățile au decis interzicerea activității la interior a restaurantelor și cafenelelor”, spune știrea Europa FM.

Doar că românii au găsit o portiță prin care să nu se supună legii. Cum? Află de la Europa FM.

Locul 4: REPUBLICA FANTASTICĂ ROMÂNIA: Un primar din Gorj a fost dat în judecată de toți funcționarii primăriei

„Un primar din Gorj a fost dat în judecată de toți angajații după ce acesta le-a dat dispoziție să returneze sporurile ilegale pe care le primiseră din partea fostului primar. Se întâmplă în comuna Stănești din Gorj, unde Curtea de Conturi a constatat că, în perioada 2019-2020, primarul a acordat sporuri ilegale angajaților. Suma totală s-a ridicat la 200.000 de lei”, scria Europa FM în aprilie 2021.

Vlad, George și Luca au vorbit despre acest subiect în Deșteptarea.

Locul 3: REPUBLICA FANTASTICĂ ROMÂNIA: Primarul sectorului 3 a dat locuri de parcare pe linia de tramvai

„Soluție inedită pentru criza locurilor de parcare din sectorul 3. Primarul Robert Negoiță a trasat locuri de parcare pe linia de tramvai”.

Ce au făcut bucureștenii? Au plătit taxa anuală la primărie și-au parcat pe linia de tramvai din strada Dristorului. Mai ales că linia pare dezafectată, întrucât nu au mai trecut tramvaie pe acolo de multă vreme.

Află ce s-a întâmplat mai departe.

Locul 2: REPUBLICA FANTASTICĂ ROMÂNIA: O femeie vaccinată „la chiuvetă” nu a putut să plece în vacanță în străinătate pentru că nu știa că trebuie și rapel

Vaccinarea „la chiuvetă” a fost, probabil, cel mai mare fals al anului 2021 în contextul pandemiei de coronavirus și al crizei sanitare. Odată apărut vaccinul anti-COVID, mulți au ales să se vaccineze real, iar alții au fentat legea.

Totuși, mai există și oameni care nici măcar nu știu regula înainte să o fenteze. Așa cum a făcut o femeie care a plecat în vacanță peste hotare, fals vaccinată, fără să știe că are nevoie și de rapel.

Dacă vrei să știi ce s-a întâmplat cu ea, citește toată știrea.

Locul 1: REPUBLICA FANTASTICĂ ROMÂNIA: Un brașovean, la un pas să fie operat din greșeală într-un spital privat, deși el venise pentru a asista la nașterea fetiței

Știrea anului 2021 în România: Un bărbat care a mers la spital pentru a asista la nașterea fetiței sale, dar medicii l-au pregătit de intervenție.

Crezi că-i SF? Nu, este realitate. Tocmai de aceea este încadrată în categoria noastră Republica Fantastică România.

Hai să vezi ce decizie a luat bărbatul după ce a fost la un pas să fie operat, deși nu avea nevoie.

Republica Fantastică România în 2021

Fantastic, SF, ireal, ciudat, inedit. Subiectele au fost dezbătute în Deșteptarea. Ei bine, data viitoare când crezi că ceva nu poate fi posibil în țara noastră, caută Republica Fantastică România pe site-ul Europa FM. Și nu spune niciodată „niciodată”.

Autor: Carmen Zanfir