Confidenţialitate

Reacții la garsoniera de 11 metri pătrați din Cluj pentru care se cere 200 de euro chirie: „Se poate ridica de la easybox?” | FOTO

Val de glume și reacții la anunțul postat de Facebook de o agenție imobiliară din Cluj. În anunț se prezintă o garsonieră de 11 metri pătrați, „complet mobilată și utilată”. Cel care va alege această garsonieră va avea de plătit 200 de euro chirie.

Desigur, suma de 200 de euro pentru 11 metri pătrați este una ireală, dar dincolo de acest detaliu, reacțiile utilizatorilor de Facebook au fost cele care au ajutat anunțul imobiliar să devină – așa cum se spune în online – viral.

Reacțiile din comentarii

„Îmi place oglinda aia care dă iluzia de extra spațiu”, a scris unul dintre utilizatorii de Facebook.

„Se poate ridica din easybox?”, a întrebat altcineva.

Dacă unii au spus că seamănă cu o casă de păpuși sau că praful nu are loc să se depună, Primăria comunei Ciugud a spus că se închiriază cu „un manual special de utilizare” și postează o imagine cu coperta unei cărți despre claustrofobie – „Că tot este astăzi Ziua Internațională a Râsului și a Fericirii”, a completat instituția.

Printre instituțiile din România care au reacționat la anunț se află și Ministerul Afacerilor Interne: „Nu ne interesează garsoniera. Vrem să angajăm fotograful!”.

Tu ai da banii pe 11 metri pătrați de garsonieră? Lasă-ne un comentariu pe Facebook.

Sursa foto: Facebook / Panoramic Imobiliare Cluj

Citește și: REPUBLICA FANTASTICĂ ROMÂNIA: Fiscul vinde șpaga primită de un medic – sute de pachete de țigări, cafea și băuturi alcoolice

Autor: Carmen Zanfir