PSD: Sevil Shhaideh nu are cont de Facebook

Premierul propus de PSD nu are cont Facebook. Precizarea este făcută de social-democrați, după ce mai multe agenții de știri și posturi de televiziune au preluat declarații publicate pe o pagină de Facebook cu atribuită lui Sevil Shhaideh.

 

Imediat după ce PSD a propus-o pentru funcția de premier pe Sevil Shhaideh, pe numele ei au apărut mai multe pagini de Facebook. Una dintre ele a reușit să strângă câteva mii de like-uri în doar câteva zile și sute de comentarii de susținere.

Paginile nu erau însă verificate oficial de compania americană Facebook. Acest lucru este de regulă marcat cu semnul “bifat” într-o bulină albastră și se realizează doar după ce rețeaua Facebook verifică un cont pe baza documentelor de identitate trimise de către utilizator.

Exemplu:

În ultimele zile au apărut numeroase postări pe aceste pagini, declarate indirect neadevărate de către Partidul Social Democrat, care a precizat că deocamdată social-democrata propusă pentru fotoliul de la Palatul Victoria nu are cont pe Facebook.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS