PSD: Liberalii se chinuie de 3 luni să încropească un plan de relansare economică

Partidul Social Democrat susține că „liberalii se chinuie de trei luni să încropească un plan de relansare economică și nu reușesc”, însă „le ies toate tunurile cu măști și alte echipamente sanitare”.

„Nu mai furați! Acesta este cel mai bun program de relansare economică în guvernarea liberală ce căpușează bugetul țării prin Unifarm-uri de partid. Se chinuie de trei luni să încropească un plan de relansare economică și nu reușesc. Le ies în schimb toate tunurile cu măști și alte echipamente sanitare. E clar că mintea nu le-a fost la salvarea țării, au vrut doar să-și umple buzunarele și au furat cât pentru zece vieți. E timpul să se oprească! Dacă n-ar mai toca banii țării pe contracte dubioase gen Unifarm, ar avea bani și de alocații, și de pensii. #Guvernați, nu mai furați!”, au scris, marți, pe Facebook, social-democrații.

„Iohannis și liberalii fac din planul relansării economice a țării o sindrofie într-un restaurant de lux. La asta sunt chiar experți! PNL își lansează un program electoral care nu salvează pe nimeni din cei care chiar suferă în economia românească”, mai notează PSD.

Social-democrații susțin că amânarea măsurilor de relaxare din 1 iulie „chiar îngroapă definitiv” turismul și industria HORECA.

„IMM Invest a fost croit strâmb, 60.000 de firme de subzistenţă nu au primit ajutor, fiind respinse din start de bănci. S-au întors 2 milioane de români în țară, noi deja având 470 de mii de locuri de muncă distruse și 140 de mii de contracte suspendate în nici 100 de zile. Șomajul erupe, nivelul de trai suferă, dar liberalii mai trag un chef la un club de fițe. #Klaustrofobia sufocă economia”, se mai arată în postarea PSD.

Programul economic va fi prezentat miercuri, alături de Klaus Iohannis, a precizat, luni, premierul Ludovic Orban. Potrivit Administrației Prezidențiale, evenimentul va avea loc la Clubul Diplomaților, care este situat în cartierul Băneasa.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS