Confidenţialitate

PSD acuză PNL și Guvernul că acordă bani doar primarilor liberali | AUDIO

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că aceasta ar fi o formă prin care liderul PNL, Ludovic Orban, speră să obțină susținerea la conducerea partidului.

”Încearcă cu disperare să se mențină în fruntea Partidului Național Liberal prin două lucruri: de a fi iarăși prim-ministru, cu toate că și-a dat demisia și, astăzi, Guvernul a emis o hotărâre de guvern prin care a împărțit sume importante doar administrațiilor conduse de membrii Partidului Național Liberal. Aceasta este o mită ca primarii PNL să îl susțină în continuare de a fi președintele partidului”, a declarat Ciolacu.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Marcel Ciolacu a explicat ce formule de atac a pregătit alături de colegii săi:

”Am luat hotărârea să atacăm atât la conteciosul administrativ această hotărâre de guvern, să soclităm o ordonanță de suspendare a hotărârii de guvern și, mai mult, să facem un demers penal către primarii, către miniștrii care au avizat această hotărâre de guvern.  Mi se pare corect ca, după 30 de ani, această practică să înceteze”, a adăugat Ciolacu.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Marcel Ciolacu mai spune că nicio funcţie din viitorul Parlament nu va mai fi ocupată de vreun social democrat cu funcţie în partid sau în organizaţiile judeţene.