Confidenţialitate

Protest lângă poligonul Cincu față de autoritățile care nu au reușit să refacă podul de la Voila de peste Olt. Localnicii au blocat drumul | AUDIO

Protest astăzi în apropiere de poligonul de la Cincu. Localnicii se plâng că autoritățile nu se grăbesc să refacă podul de la Voila peste Olt, iar de mai mult de un an sunt nevoiți să folosească un drum stricat.

Pentru că autoritățile s-au încurcat în hârtii, ceea ce trebuia să fie o soluție provizorie a devenit singura posibilitate a localnicilor, dar și a forțelor militare să ajungă la drumul național.

Zeci de localnici au blocat în această dimineață drumul județean care face legătura între DN 1 și poligonul militar de la Cincu. Oamenii și-au arătat astfel revolta față de autoritățile locale și județene care nu au reușit nici după un an refacerea podului de la Voila, legătura principală din această zonă.

În lipsa podului pentru a cărui demolare și reconstrucție nu s-au obținut avizele necesare, oamenii din zonă, dar și camioanele militare trebuie să străbată un drum de pământ, plin de gropi.

În urma protestului de azi, reprezentanții autorităților publice au promis asfaltarea drumului de pământ, dar și urgentarea procedurilor în cazul podului de la Voila.

Sursa foto: Facebook / Irineu Darău

Citește și: Începe formarea Grupului de Luptă al NATO din România. Se va constitui la Cincu și va avea în componență 1.000 de militari

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.