Confidenţialitate

Primăria Sectorului 2: Clubul Bamboo nu avea autorizaţie de funcţionare

Viceprimarul sectorului 2, Dan Cristian Popescu afirmă că Bamboo nu avea autorizaţie de funcţionare, reprezentanții clubului fiind amendaţi anul trecut.

În 2012, clubul Bamboo a avut o autorizare de construire pentru extinderea clubului, dar recepția lucrării nu s-a facut până în prezent. În plus, spun reprezentantii primariei Sectorului 2, patronii clubului au fost amendati anul trecut.

Avocatul clubului susţine că au fost respectate toate obligaţiile legale.

“Până la acest moment nu au fost date declaraţii, vor merge la poliţie, vor da declaraţii. Sunt lucrări care au fost făcute anul trecut, clubul a fost redeschis anul trecut. Urmează să avem un raport al pompierilor să vedem de la ce a izbucnit. Acest club a respectat toate obligaţiile legale privind căile de acces şi evacuare. A fost respectat planul de evacuare, nu au fost situaţii nefericite în care să nu fie evacuaţi”, a declarat Dumitru Bădrăgan, avocatul clubului Bamboo.

Procurorii de la Parchetul Bucuresti au deschis un dosar penal în cazul incendiului de la Clubul Bamboo, pentru distrugere.

Probabil, pe măsură ce ancheta va avansa se va schimba încadrarea, având în vedere că zeci de persoane au ajuns la spital.

Doi procurori sunt la faţa locului, aşteaptă ca pompierii să-şi termine treba pentru a începe cercetările.

38 de persoane au fost duse la spital. 7 au rămas internate

38 de persoane au fost transportate la spitalele din Capitală, fiind intoxicate cu fum. Una dintre victime, intubată inițial, este acum conțientă și nu mai este cuplată la aparate.