Confidenţialitate

Incendiul din Bamboo: Dosar penal pentru distrugere

Procurorii de la Parchetul Bucuresti au deschis un dosar penal în cazul incendiului de la Clubul Bamboo, pentru distrugere.

Probabil, pe măsură ce ancheta va avansa se va schimba încadrarea, având în vedere că zeci de persoane au ajuns la spital.

Deja, doi procurori sunt la faţa locului, aşteaptă ca pompierii să-şi termine treba pentru a începe cercetările.

Raed Arafat: Nu putem spune dacă sunt victime la incendiul de la Bamboo. Continuă căutările victimelor

„Până nu vom verifica toata zona, nu putem spune ca nu sunt victime. S-ar putea sa fie cautari pe tot parcusrul zilei, chiar si maine. 30 de persoane au fost rănite şi au ajuns la Spitalele din Bucuresti. Cele mai multe au suferit intoxicaţie cu fum sau hipotermii, dar şi leziuni traumatice – unele au sarit de la etaj în lacul din spatele Clubului. Nu exista persoane grave, exista persoane expuse la fum. una dintre ele in stare gravă”, anunță seful Departamentului de Situatii de Urgenta, Raed Arafat.

La incendiul de la Clubul Bamboo, izbucnit în jurul orei 3, a fost activat codul roşu de intervenţie.
După 4 ore, clubul este, în continuare în flăcări. Potrivit lui Raef Arafat, Incendiul este sub control. ISU lichideaza ultimele focare, cladirea este prabusita.

În momentul producerii incendiului se aflau sute de persoane. Potrivit purtătorului de cuvânt ISU,Daniel Vasile, toate ar fi fost evacuate, dar nu este exclusă posibilitatea ca sa existe persoane blocate în interior. Acest lucru se va stabili după lichidarea incendiului şi terminarea căutărilor.