Confidenţialitate

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, spune că a recuperat 294 de voturi după renumărările efectuate în două secţii | AUDIO

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, spune că în urma renumărărilor efectuate în două secţii, a recuperat 294 de voturi. Una dintre acestea este Secţia nr. 352, unde cele 333 de voturi pe care le-a obţinut Radu Mihaiu au fost inversate, în procesul verbal, cu cele ale unei contracandidate.

Radu Mihaiu: „S-a dovedit că într-adevăr voturile fuseseră inversate și a fost și o mică greșeală la numărare”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Tocmai am ieșit de la numărarea vpturilor de la secția 352. S-a dovedit că am avut dreptate. S-a dovedit că într-adevăr voturile fuseseră inversate și a fost și o mică greșeală la numărare, în sensul în care un vot de-al meu fusese trecut la domnul Hopincă. Sunt 334 de voturi în loc de 47 pentru mine și sunt 206 în loc de 207 pentru domnul Hopincă. Sacii erau desfăcuți. O parte din saci erau desfăcuți acolo. Avem peste 30 de secții pentru care am certut renumărarea, pentru că lipsesc voturi”, a declarat Radu Mihaiu.

Și Clotilde Armand, primar la Sectorul 1, a scris într-o postare pe Facebook că într-una din secțiile de vot au fost găsite zeci de buletine în plus în urnă decât votanți pe listă. Aceasta cere din nou renumărarea voturilor.

Sursa foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Citește și: Liderii PNL și PSD susțin că vor propune candidați separați la alegerile prezidențiale din toamnă | AUDIO