Confidenţialitate

Președintele Klaus Iohannis anunță că subiectul consumului de droguri în rândul tinerilor va fi discutat în CSAT

Prezent la deschiderea noului an școlar, președintele Klaus Iohannis a anunțat că va discuta în viitorul Consiliul Suprem de Apărare a Țării despre consumul de droguri în rândul tinerilor.

” Vreau să mă refer acum la un fenomen alarmant, cel am consumului de droguri în rândul tinerilor. Este o problemă care preocupă din ce în ce mai mult societatea noastră și mă bucur că există un interes crescut pentru a încerca să găsim soluții pentru a combate acest flagel. Am decis să includ pe ordinea de zi a următoarei ședințe a Consiliului Suprem de Apărare a Țării acest subiect. Efectele, amploarea, provocările societale ale consumului de droguri, mai ales de la vârste fragede și în școli, sunt o provocare serioasă la adresa siguranței individuale și naționale” a declarat președintele.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Klaus Iohannis a subliniat că este important ca tinerii să înțeleagă de la o vârstă fragedă pericolele și consecințele dramatice ale consumului de droguri, alcool și tutun.

Șeful statului a participat în această dimineață la deschiderea noului an școlar. Președintele a mers la Școala Gimnazială Nr. 162 din București alături de ministrul Educației.

Foto: Administrația Prezidențială