Confidenţialitate

Președintele CJ Dâmbovița a fost exclus din PSD

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Daniel Comănescu, un apropiat al lui Adrian Țuțuianu, a fost exclus din PSD. Decizia a fost luată sâmbătă  seara, în ședința Comitetului Executiv Județean.

Motivele invocate țin de disfuncționalități și obiective nerealizate, a afirmat președinta interimară a PSD Dâmbovița, Rovana Plumb:

„A fost prezentat un raport în ceea ce priveşte activitatea pe care a desfăşurat-o domnul Comănescu în calitatea de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Sunt foarte multe întârzieri. Au fost identificate multe disfuncţionalităţi, obiective care nu au fost realizate şi cu care noi am venit în faţa dâmboviţenilor în alegerile locale din 2016. Nu a informat niciodată de când a fost ales președinte al Consiliului Județean, organizația de partid, care sunt progresele înregistrate sau nu la nivelul CJ. Acestea sunt unele dintre motivele care au condus la luarea acestei hotărâri de comitet executiv”, a precizat preşedintele interimar al PSD Dâmboviţa, Rovana Plumb.

Senatorul Adrian Țuțuianu a scris pe Facebook, după ce președintele CJ Dâmbovița, Daniel Comănescu, a fost exclus din partid, că acesta „n-a pupat inelul de Plumb”, adăugând că „PSD s-a transformat într-o SRL pe care vor s-o falimenteze”.