Premierul Sorin Grindeanu a eliberat din funcţie prefecţii de Braşov, Buzău şi Sibiu

Premierul Sorin Grindenu a decis în şedinţa de guvern de astăzi, schimbarea din funcţie şi numirea cu caracter temporar a trei prefecţi în judeţele Braşov, Sibiu şi Buzău şi a doi subprefecţi din Sibiu şi Teleorman.

Prefectul judeţului Braşov pe care premierul l-a numit în funcţie, joi, este un fost senator PDL, iar în judeţul Teleorman l-a numit în funcţia de subprefect pe directorul executiv al AJOFM Teleorman, Nelu Ionel Oprea.

Astfel, Sorin Grindeanu a decis să-l demită pe Ciprian Marius Băncilă, prefectul din Braşov, în locul lui numindu-l pe Marian-Iulian Rasaliu.

De asemnea, a fost schimbat din funcţie prefectul judeţului Sibiu, Vasile –Cristian Roman, în locul său fiind numit Lucian Radu.

Şi în judeţul Buzău a fost demisă Aurelia Mitrea din funcţia de prefect.

Totodată, Grindeanu a decis şi câteva modificări în ceea ce priveşte subprefecţii, astfel că a demis-o pe Anca Livia Şandru din funcţia de subprefect, în locul ei numindu-o pe Olimpia-Maria Prislopean.

De asemenea, directorul executiv al AJOFM Teleorman, Nelu-Ionel Oprea, a fost numit în funcţia de subprefect al judeţului.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS