Confidenţialitate

Povestea Irinei, mama din Ucraina care și-a îngropat unicul fiu în grădina casei. A fost ucis de bombardamentele Rusiei | AUDIO

Kievul își numără victimele în urma măcelului făcut de armata rusă care acum s-a retras din zonă. Sute de mii de oameni își plâng morții. Este și cazul Irinei Kostenco, al cărei singur fiu a fost ucis.

Irina Costenco este din localitatea Irpin, situată la 21 de kilometri de Kiev, ținta unor atacuri sângeroase ale armatei ruse. Întoarsă în locuința distrusă aproape în totalitate, aceasta povestește că unicul său fiu – Aleksei – a fost ucis de trupele ruse la începutul lunii martie. Povestea ei este prezentată într-un documentar BBC.

Alekesei avea 27 de ani și era singurul sprijin al mamei sale. Când a murit, acesta lucra în garajul din curtea casei.

Irina și-a îngropat de una singură propriul fiu, în grădina de lângă casă. Cu ochii în lacrimi, femeia arată în fața camerelor de filmat distrugerile provocate de bombardamentele rusești.

Mii de oameni au fost uciși și sute de clădiri au fost distruse în capitala Ucrainei, dar și în împrejurimi. Vitali Klitschko, primarul orașului, compară situația de lângă Kiev cu imaginile dintr-un film horror.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Peste 400 de cadavre, găsite până acum în orașul ucrainean Bucea. Liderii europeni cer acțiuni imediate ca urmare a genocidului | AUDIO

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.