Confidenţialitate

Ce scriu publicațiile occidentale despre atrocitățile Rusiei în Bucha. „Rusia, mai groaznică decât ISIS”

Atrocitățile comise de forțele armate ale Rusiei în Bucha au cutremurat și revoltat o lume întreagă. Toată lumea condamnă Rusia, de la popoarele altor state până la politicienii acestora. Crimele rușilor de la Bucha au fost titrate de cele mai mari publicații occidentale, de la The Guardian până la Financial Times.

The Guardian: „Oroare în Bucha: Rusia, acuzată de tortură și masacrarea civililor”

 

Financial Times și The Guardian s-au concentrat pe chestiunea sancțiunilor – FT a scris despre un embargo total asupra petrolului și a combustibilului, iar The Guardian a subliniat și importanța sprijinului militar oferit Ucrainei. Financial Times a mai scris că diplomații Uniunii Europene ar trebui să dezbată o serie de măsuri suplimentare în cursul zilei de miercuri.

 

Metro: „Rusia, mai groaznică decât ISIS”

The Times a scris că mai multe victime au fost legate și executate, conform informațiilor transmise de corespondenții The Times la Bucha, Ucraina. În plus, Richard Moore – liderul MI6 – a declarat că aceste crime sunt „înfricoșătoare”.

Publicația i newspaper a descris situația de la Bucha drept „Masacrul inocenților”.

 

The Telegraph a scris că Regatul Unit nu va avea liniște până când Vladimir Putin va plati și va fi considerat responsabil pentru crimele din Bucha.

Publicația Metro l-a citat pe Dmitro Kuleba, ministrul ucrainean de Externe, care a declarat că „Rusia este mai groaznică decât ISIS”.

 

Sursa foto / Colaj: The Guardian / Financial Times / Metro / Twitter

Citește și: Peste 400 de cadavre, găsite până acum în orașul ucrainean Bucea. Liderii europeni cer acțiuni imediate ca urmare a genocidului | AUDIO