Ponta: ”I-am spus lui Robert Negoiță că e riscant să vorbească de dosarul meu sau al lui Dragnea. Dacă mâine este rândul lui”

Victor Ponta i-a răspuns astăzi lui Robert Negoiță cu un avertisment, după ce primarul sectorului 3 i-a criticat pe premier și pe Liviu Dragnea pentru dosarele penale în care sunt implicați.

“Am vorbit cu Robert şi i-am zis că e riscant să zică de problemele lui Dragnea, de mine…Dacă mâine e rândul lui?” a declarat premierul, după ce Robert Negoiță și-a anunțat candidatura la șefia PSD.

Și alți lideri ai PSD au criticat candidatura primarului sectorului 3.

         Mai bine ar demonstra că este un bun lider în fruntea organizației PSD București și apoi să se gândească la șefia partidului, a reacționat la Europa FM președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan:

        ”Robert Negoiță este candidatul PNL la conducerea PSD. Prieteniile sale cu PNL și această abordare hotelieră de dreapta a luat prin surprindere pe toată lumea” a spus Marian Oprișan.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

         Și ministrul Comunicațiilor a făcut aluzie la o apropiere a lui Robert Negoiță de PNL. E ciudat că anunțul vine cu o săptămână înainte de moțiunea de cenzură, spune Sorin Grindeanu, mai ales că Robert Negoiță l-a atacat pe premier.

Președintele PSD va fi ales pe 11 octombrie.

 

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS