„Eroare 20-20”. PNL a cumpărat domeniul pentru campania PSD

ACTUALIZARE:  Site-ul PNL a fost blocat după ”deturnarea” site-ului cu mesajul de campanie PSD, din cauza numărului mare de accesări, astfel încât redirecționarea din romaniameritamaimult.ro se face acum către pagina de Facebook a partidului.

În perioada 23-26 mai, cetăţenii din statele membre UE vor alege, prin vot direct, noul Parlament European.

Alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European se vor desfăşura pe 26 mai.

După asocierile amuzante de bannere făcute de PRO România şi Alianța 2020 ca replică la mesajul de campanie PSD, acum PNL mută şirul replicilor în online.

În nota de subsol a site-ului romaniameritamaimult.ro se precizează: ”Please be advised that this government has no control over smart people found in this country.”

Domeniul cu mesajul de campanie PSD, „România merită mai mult”, a fost cumpărat de PNL, care atenționează vizitatorii, printr-o „Eroare 20-20„, că nu PSD este soluția, apoi face redirecționare spre pnl.ro.

Domeniul romaniameritamaimult.ro a fost înregistrat de PNL pe 28 martie, după cum arată datele de la ROTLD, autoritatea oficială pentru domeniile .ro.

Replici date prin bannere în intersecții

Partidele au început campania electorală pentru europarlamentare preluând și completând mesajele afișate pe bannerele care au apărut în mai multe orașe.

Dacă PSD a dat startul cu mesajul ”Patrioți în Europa. România merită mai mult”, partidul PRO România a intervenit rapid cu un banner afișat sub acesta pe care se poate citi ”Așa e. Fii PRO România!”.

Sâmbătă a intrat în ”jocul mesajelor” și Alianța 2020 care afișează sub primele două bannere mesajul ”Și alege o Românie fără penali și fără hoție”.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS