Confidenţialitate

Piese și Mașini: Cel mai 4×4 SUV din România

În weekend, colegii de la Piese și Mașini, Radu Constantinescu (membru în juriu) și Dan Vardie (organizator) au participat la cel mai longeviv concurs auto din România, revenit la desfășurarea în luna iunie, pentru a bifa cea de-a XXI-a ediție pentru Cel mai 4×4 SUV din România.

Vremea capricioasă, ploi diluviene și averse de grindină au sporit gradul de dificultate dar și spectaculozitatea probelor de concurs, atât on, cât și off-road.

Kia Sorento Hybrid este „Cel mai 4×4 SUV” din România, în timp ce categoria „SUV Premium” a fost adjudecată de Jaguar F-Pace.

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV a fost votat „Cel mai 4×4 SUV verde”, iar categoria 4×2 a fost câștigată de Renault Arkana.

Land Rover Defender a fost ales „Cel mai 4×4 off-road” din România.

Ford Ranger Raptor și-a adjudecat titlul de „Cel mai 4×4 pick-up”.

Juriul celei de-a XXI-a ediții a fost format din: George Grigorescu (multiplu campion de raliuri), Radu Constantinescu (Europa FM) ,Radu Tudoroiu (fotograf, blogger, pasionat expediții off-road) ,Daniel Costea (Președinte APAR – Asociația Presei Auto din România, editor www.voom.ro) ,Gigi Gavrilă (specialist Off-road Adventure), Gabi Nica (vlogger, Cu și despre mașini), Luci Popa (vlogger, Autovantage) ,Gabi Gogiu (Editor coordonator 4×4 Crossover & Lifestyle Magazine) ,Robert Adam (Editor www.turatii.ro) si Florin Amariei (Redactor AUTOpro)