Confidenţialitate

Piese și Mașini: Mazda CX-5 2021-Edition 100

Mazda a împlinit 100 de ani de existență ocazie perfectă pentru a oferi, cu acest prilej, ediții aniversare pentru toată gama de autovehicule din portofoliu.

Pentru un drive test Piese și Mașini, Radu Constantinescu a condus SUV-ul Cx-5 Skyactive-G194 edition 100

Test audio:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Dotările specifice ediției aniversare sunt :trapă,navigația cu sistem recunoaștere semne circulație,tapițeria scaune piele roșie,culoarea exterioară alb snow flake pearl,tetierele cu logo aniversar,design chei logo aniversar,album foto aniversar și o mașină în miniatură –Mazda r360,primul autovehicul pentru pasageri produs de Mazda.

Cireașa de pe tort pentru Mazda CX-5 o reprezintă actualizarea adusă motorului pe benzină Skyactive 2,5l-194cp,motor care cuplat la o cutie de viteze automată în 6 viteze cu mod sport și opțiune de schimbare manuală ,promite un consum combinat de 6,7l/100km.
În testul nostru,după 3 zile prin București și extraurban,consumul afișat a fost de 8,7l/100km
Desigur la consumul obținut de suv-ul Mazda, contribuie din plin sistemele I-Stop,i-Eloop și dezactivare cilindree.Mazda CX-5 accelerează de la 0-100km/h în 9,3s iar viteza maximă ajunge la 195km/h.

Echipare selectiva model test:

Jante aliaj 19’’-Gun metal,faruri adaptive led,proiectoare&lumini diurne LED,Ecran color 10,25’’,Centru comanda HMI.
Afișaj color cu proiecție parbriz,parbriz degivrat în zona ștergătoarelor,Sistem audio Bose cu 10 difuzoare,Android Auto,Car Play,Pilot automat adaptive MRCC
Sisteme de siguranță: Asistent itnteligent de frânare în oraș (fata-spate),Asistent depsire bandă de rulare,sistem avertizare la deplasarea în marșarier,sistem monitorizare unghi mort

Preț model testat:40.390 tva inclusă