”Pierdut buletin”, o piesă despre pierderea identității – VIDEO

”Pierdut buletin”, piesa lui DOC, membrul trupei CTC, a fost înregistrată împreună cu Smiley și face referire la un fenomen social de actualitate, pierderea identității.

Smiley a povestit, într-un interviu pentru Europa FM, cum a luat naştere single-ul, lansat la sfârşitul anului trecut.

Pierdut buletin nu e piesa mea, nu e pe albumul meu. Eu fiind fan DOC, am vorbit amândoi şi am zis poate facem o piesă la un moment dat, şi aşa a rămas vreo cinci ani.

A venit cu un negativ în stare incipientă de la Motzu. Pe mine m-a dus cu gândul la mafie, la Piovra de pe vremuri.

Şi am zis să facem o piesă despre pierderea identităţii. Despre faptul că devenim toţi nişte roboţi şi că suntem toţi la fel şi că ne pierdem identitatea ca oameni, ca personalităţi, ca naţie, ca tot.

Şi el a zis: mi se pare tare ideea, hai să o facem. I-am zis: fii atent, hai să o gândim exact ca pe un anunţ la mica publicitate”, a explicat Smiley pentru Europa FM.

Şi ce se întâmplă când îţi pierzi buletinul?! Nu mai ştii cine eşti, nu mai ştii de unde vii. Şi mi s-a părut atât de mişto şi atât de catchy.

Nu ştiu câtă lume a înţeles, majoritatea crede că mi-am pierdut buletinul, încă mă întreabă lumea domn’le da’ ţi-ai găsit buletinu’?”, a declarat amuzat Smiley.