Piedone se retrage din funcția de consilier local la Sectorul 4

Cristian Popescu Piedone anunță că se retrage din funcția de consilier local la Sectorul 4. Acesta a scris pe o retea de socializare ca numarul consilierilor formatiunii sale politice nu este suficient pentru a influența lucrurile.

Cristian Popescu Piedone a obtinut la alegerile locale un post de consilier local, din partea Partidului Puterii Umaniste Social Liberale. El a anuntat insa ca scorul obtinut de formatiune nu este suficient pentru a influenta lucrurile, asa ca decis sa se retraga. Locul sau, spune fostul primar al sectorului 4, va fi ocupat de un om tanar.

Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone a fost trimis în judecată, pe 6 mai, de procurorii DNA, în dosarul “Colectiv”. El este acuzat de săvârșirea a două infracțiuni de abuz în serviciu.

Acesta a incercat de doua ori sa se inscrie in cursa pentru postul de primar al sectorului 4, insa Biroul Electoral i-a respins cererile. Mai multe persoane, rude si victime ale tragediei din clubul Colectiv au contestat candidaturile lui Piedone.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS