Confidenţialitate

Peste 100.000 de persoane sunt așteptate începând de joi la Europa FM Live pe Plajă

Joi începe Europa FM Live pe Plajă 2017, cel mai mare eveniment muzical din sudul litoralului. Peste 100.000 de persoane sunt așteptate  joi, vineri și sâmbătă la Europa FM Live pe Plajă 2017, începând cu ora 19:00, pe plaja Europa FM dintre Venus și Saturn.

Intrarea în toate cele trei zile este liberă, fără limită de vârstă. Partenerii Europa FM Live pe Plajă au pregătit mai multe surprize pentru cei care vor petrece joi, vineri și sâmbătă la malul mării, de la celebrul ice truck care a străbătut în această vară România, până la leagăne pline de flori și cadouri pentru spectatori.

Pentru cei care nu pot ajunge la mare, concertele Europa FM Live pe Plajă 2017 vor fi transmise în direct la Europa FM și video pe www.europafm.ro și pe pagina de Facebook Europa FM.

Pe 27, 28 și 29 iulie vor urca pe scena Europa FM Live pe Plajă Andra, Vama, Delia, Vița de Vie, Smiley, Loredana, Voltaj, Carla’s Dreams, Alternosfera, Fly Project, VUNK, Antonia, Bere Gratis, The Motans, Les Elephants Bizarres, Irina Rimes, Grimus, Mihail, Sore, Jean Gavril, The Kryptonite Sparks, Alina Eremia și Nicoleta Nucă. Muzica va fi completată cu mai multe surprize dar și cu efecte speciale. Intrarea este liberă, fără limită de vârstă.

Vreme bună #livepeplaja

Meteorologii anunță vreme bună la ora concertelor în toate cele trei zile.

Joi și vineri se anunță maxime de 28 de grade Celsius în timp ce sâmbătă va fi mai cald cu un grad, maxima prognozată fiind de 29 de grade Celsius. Dacă sâmbătă șansele de ploi sunt 0% în acest moment, joi și vineri este posibil să se mai scuture norii, însă fără a fi vorba de ploi de durată și însemnate din punct de vedere cantitativ.

Pe plaja dintre Venus și Saturn este posibil ca pe parcursul zilelor următoare să se mai adune nori, însă șanse crescute de averse mai sunt doar marți seara, în jurul orei 22, potrivit datelor Weather Channel. Este posibil să mai plouă în aversă pe parcursul zilelor, însă până seara norii se risipesc, ceea ce înseamnă că vremea va fi de partea celor care vin să petreacă în această săptămână la Europa FM Live pe Plajă.

Acces ușor la Europa FM Live pe Plajă din mai multe stațiuni

Pentru cei care caută cazare pe ultima sută de metri, locurile de cazare nu mai sunt tocmai ușor de găsit, aproape toate locurile fiind rezervate cu mai multe luni înainte de Europa FM Live pe Plajă, cel mai așteptat eveniment muzical de la malul Mării Negre.

Pentru a putea găsi un loc de cazare cât mai aproape de Europa FM Live pe Plajă trebuie să luați în considerare că plaja începe de la câțiva metri de sensul giratoriu de la intrarea în Venus și este la distanță de aproximativ 10 minute de mers pe jos față de centrul stațiunii Saturn. La distanță de 15-20 minute de mers pe jos (sau mai rapid în cazul în care alegeți să mergeți pe plajă, pe malul mării) sunt stațiunile Cap Aurora și Jupiter.

Din Neptun până în Venus sunt doar 4 Km, astfel încât cu mașina faceți mai puțin de 5 minute, în timp ce pe jos pot fi 20-30 de minute, în funcție de drumul ales, pe plaje sau traversând stațiunile.

În ordine, stațiunile aproapiate de locul în care se desfășoară Europa FM Live pe Plajă 2017 sunt Olimp (5Km), 23 August (10Km), Costinești (16Km), Tuzla (20Km), Eforie Sud (23Km) și Eforie Nord (28Km)

Mangalia este aproape, la o distanță de aproximativ 20-30 de minute de mers pe jos de la gară, în timp ce cu mașina se fac doar câteva minute. Saturn este la doar 2Km distanță de gara din Mangalia. Urmând drumul principal, dintre stațiunile Saturn și Venus (în cazul în care veniți din DN39 și virați spre Saturn) se poate găsi foarte ușor zona în care are loc Europa FM Live pe Plajă.

Din Vama Veche până la scena Europa FM Live pe Plajă sunt aproximativ 14Km.

Programul celor trei zile Europa FM Live pe Plajă

JOI, 27 iulie

ALTERNOSFERA
GRIMUS
THE KRYPTONITE SPARKS
LES ELEPHANTS BIZARRES
VIȚA DE VIE


VINERI, 28 iulie

ANDRA
BERE GRATIS
DELIA
FLY PROJECT
IRINA RIMES
THE MOTANS
SORE
VUNK
VOLTAJ

 

SÂMBĂTĂ, 29 iulie

ANTONIA
ALINA EREMIA
CARLA’S DREAMS
JEAN GAVRIL
LOREDANA
MIHAIL
NICOLETA NUCĂ
SMILEY
VAMA