Cazare aproape de Europa FM Live pe Plajă

Europa FM Live pe Plajă 2017 va avea loc pe Plaja Europa FM dintre Venus și Saturn pe 27, 28 și 29 iulie.

Pentru a putea găsi un loc de cazare cât mai aproape de Europa FM Live pe Plajă trebuie să luați în considerare că plaja începe de la câțiva metri de sensul giratoriu de la intrarea în Venus și este la distanță de aproximativ 10 minute de mers pe jos față de centrul stațiunii Saturn. La distanță de 15-20 minute de mers pe jos (sau mai rapid în cazul în care alegeți să mergeți pe plajă, pe malul mării) sunt stațiunile Cap Aurora și Jupiter.

Din Neptun până în Venus sunt doar 4 Km, astfel încât cu mașina faceți mai puțin de 5 minute, în timp ce pe jos pot fi 20-30 de minute, în funcție de drumul ales, pe plaje sau traversând stațiunile.

În ordine, stațiunile aproapiate de locul în care se desfășoară Europa FM Live pe Plajă 2017 sunt Olimp (5Km), 23 August (10Km), Costinești (16Km), Tuzla (20Km), Eforie Sud (23Km) și Eforie Nord (28Km)

Mangalia este aproape, la o distanță de aproximativ 20-30 de minute de mers pe jos de la gară, în timp ce cu mașina se fac doar câteva minute. Saturn este la doar 2Km distanță de gara din Mangalia. Urmând drumul principal, dintre stațiunile Saturn și Venus (în cazul în care veniți din DN39 și virați spre Saturn) se poate găsi foarte ușor zona în care are loc Europa FM Live pe Plajă.

Din Vama Veche până la scena Europa FM Live pe Plajă sunt aproximativ 14Km.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS