Confidenţialitate

Cum va fi vremea în timpul concertelor Europa FM Live pe Plajă 2017

Joi, vineri și sâmbătă, la nivelul zilei sunt șanse de precipitații de 20%, în timp ce după ora 19, când vor începe concertele Europa FM Live pe Plajă, metorologii să de șanse minime de precipitații sau vând care să strice pofta de distracție a celor care vin pe plaja dintre Venus și Saturn.

Joi și vineri se anunță maxime de 28 de grade Celsius în timp ce sâmbătă va fi mai cald cu un grad, maxima prognozată fiind de 29 de grade Celsius. Dacă sâmbătă șansele de ploi sunt 0% în acest moment, joi și vineri este posibil să se mai scuture norii, însă fără a fi vorba de ploi de durată și însemnate din punct de vedere cantitativ.

Pe plaja dintre Venus și Saturn este posibil ca pe parcursul zilelor următoare să se mai adune nori, însă șanse crescute de averse mai sunt doar marți seara, în jurul orei 22, potrivit datelor Weather Channel. Este posibil să mai plouă în aversă pe parcursul zilelor, însă până seara norii se risipesc, ceea ce înseamnă că vremea va fi de partea celor care vin să petreacă în această săptămână la Europa FM Live pe Plajă.

Pe 27, 28 și 29 iulie vor urca pe scena Europa FM Live pe Plajă Andra, Vama, Delia, Vița de Vie, Smiley, Loredana, Voltaj, Carla’s Dreams, Alternosfera, Fly Project, VUNK, Antonia, Bere Gratis, The Motans, Les Elephants Bizarres, Irina Rimes, Grimus, Mihail, Sore, Jean Gavril, The Kryptonite Sparks, Alina Eremia și Nicoleta Nucă. Muzica va fi completată cu mai multe surprize dar și cu efecte speciale. Intrarea este liberă, fără limită de vârstă.