Confidenţialitate

Pe Domeniul Știrbey începe Zurlandia – HARTA ZURLANDIA

Europa FM deschide în această dimineață, de la ora 8, primul program transmis în direct din Zurlandia – O dimineață de milioane. O oră mai târziu se deschid oficial porțile celei mai frumoase povești în aer liber pentru întreaga familie.

80.000 de metri pătrați de fericire, spectacole și activități dedicate tuturor, ateliere, jocuri și provocări, toate vă așteaptă sâmbătă și duminică pe Domeniul Știrbey, aflat la câțiva kilometri de București.

Veți descoperi întreaga lume Zurli, filă cu filă, până în cele mai mici detalii. Gașca Zurli va fi timp de 2 zile pe Domeniul Știrbey și tot de aici va fi transmisă și ultima ediție Dimineața Zurli din acest sezon, duminică, de la ora 8 la 11.

Puteți ajunge  la Zurlandia și prin intermediul unei linii dedicate de autobuze care pleacă de la Stația Laromet (Laminorului) și duc la Domeniul Știrbey.

Autobuzele vor circula SÂMBĂTĂ, 16 IUNIE, și DUMINICĂ, 17 IUNIE, începând cu ORA 09.30 dimineața. Ultimul autobuz pleacă la ORA 22.30 de la Domeniul Știrbey. Autobuzele pleacă din București la fiecare 30 de minute. Timpul de transport până la Zurlandia este de aproximativ 20 de minute.

Prețul unui bilet este cel perceput de RATB pentru cursele preorășenești – 3,50 RON/CĂLĂTORIE.

HARTA ZURLANDIA