Confidenţialitate

Pe 10 august, Piața Victoriei a ajuns Live pe Plajă. Imnul României, cântat de zeci de mii de oameni – VIDEO

Sâmbătă, în cea de-a treia zi a festivalului Europa FM Live pe Plajă, Europa FM a unit românii indiferent că au ales să fie pe plaja dintre Venus și Saturn, acasă, în vacanță într-un alt oraș sau în Piața Victoriei din București, acolo unde, în urmă cu un an, Mitingul Diasporei se încheia cu violențe fără precedent pentru ultimii ani în România.

De pe scena Europa FM, George Zafiu și Toader Păun au predat legătura în Piața Victoriei, acolo unde se aflau Moise Guran și Vlad Petreanu, care au transmis din mijlocul protestatarilor, iar la final au invitat toți românii să arate că le pasă.

Momentul s-a încheiat cu aprinderea lanternelor de la telefoane și intonarea Imnului României, la Europa FM Live pe Plajă.

Zeci de mii de glasuri s-au sincronizat în cel mai intens moment trăit până acum la Europa FM Live pe Plajă, festivalul care aduce cea mai bună muzică românească live pe litoral, dar și care a devenit punctul de întâlnire, an de an, a unui număr tot mai mare de români.

Pe 10 august, Piața Victoriei a ajuns Live pe Plajă, Imnul României a fost cântat de zeci de mii de oameni, iar împreună am căutat să arătăm încă o dată că ne pasă!