Confidenţialitate

Paul Iorga,la un an de la dispariția lui Leo Iorga: ”Eu consider că tata este într-un loc mai bun. Pentru mine aș plânge. Pentru el mă bucur” | AUDIO

Paul Iorga a venit în Clubul de Seară cu o piesă emoționantă, lansată la un an de la dispariția tatălui său, în semn de omagiu pentru acesta.

”Singur în noapte” este lansată împreună cu Zhao și include vocea lui Leo Iorga.

Întrebat de Toader Păun cum se simte la un an de la trecerea în neființă a tatălui său, Paul Iorga mărturisește că se bucură că acesta  nu mai suferă și consideră că acum a ajuns într-un loc mai bun.

”Eu consider că tata este într-un loc mai bun. Știu foarte bine cum se chinuia (…) Pentru mine aș plânge. Pentru el mă bucur”, a mărturisit artistul.

Paul Iorga a spus că în piesă una dintre strofe amintește de drumul pe care îl făcea pe lângă spitalul unde se afla tatăl său, iar irnoia face că azi repetă același drum când merge spre studioul de înregistrări.

”În drum spre visul meu în fiecare seară
Trec pe unde ne-am văzut ultima oară
Am inima bucăți, doar timpul o repară,
Mă întreb când dracu’ nu o să mai doară
Și merg prin pustiu, merg pe urmele tale,
Nu cade nici ploaia pe străzile goale,
Cu tine în suflet merg singur pe drum,
Nimic nu mai doare acum” sunt versurile le care Paul Iorga face referire, după cum a mărturisit în direct la Europa FM, în Clubul de Seară.

Leo Iorga s-a stins din viaţă într-o zi de sâmbătă, pe 2 noiembrie 2019, la vârsta de 54 de ani, fiind răpus de cancer.

 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Leo Iorga și Paul Iorga au venit pentru prima dată într-o emisiune la radio, în Clubul de Seară, în luna iunie a anului trecut. Atunci, Leo Iorga se declara fericit pentru tot ceea ce a reușit să realizeze. Fericit? “Da și nu. Da, pentru că Dumnezeu mi-a dat viața asta pe care alții n-au trăit-o în șapte vieți. Nu, pentru că n-am destul timp să fac ceea ce aș vrea și destulă formă fizică. Eu sunt fericit pentru că pot trăi de pe astăzi pe mâine și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta”, a fost răspunsul lui Leo Iorga, în Clubul de Seară.

ZHAO x Paul Iorga – Singur în noapte (feat. Leo Iorga)