Confidenţialitate

Leo Iorga: Sunt fericit pentru că Dumnezeu mi-a dat viața asta pe care alții n-au trăit-o în șapte vieți – VIDEO

Leo Iorga și fiul său, Paul, au fost invitații lui Toader Păun într-o ediție de colecție a Clubului de Seară, în care cei doi artiști au vorbit despre familie, muzică, dar și despre planurile de viitor.

Aflat pentru prima dată împreună cu fiul săi într-un studio radio, Leo Iorga a mărturisit că se simte mai bine, a revenit pe scenă și lucreaza chiar la un nou album: “Am revenit pe scenă(…) Pe de o parte îmi fac meseria, pe de altă parte ajut oamenii să treacă peste momentele dificile din viața lor”, a spus cântărețul.

După ce a produs unele dintre cele mai tari hit-uri din ultimii ani, Paul Iorga a lansat prima piesa din proiectul solo, “Lumea mea”, alături de Connect-R.

“Am compus în jur de 50-60 de piese, am colaborat cu Connect-R, cu Andra. Pentru mine nu e o competiție, eu fac muzică, dac place cuiva e perfect. Vreau pur și simplu să fac oamenii să simtă o vibrație pozitivă.(…)M-am apucat de muzică din întamplare (…) mi-am găsit o vocație”, a declarat Paul Iorga.

În Clubul de Seară, cei doi artiști, tată și fiu, au fost supuși de către Toader Păun și celei mai dificile întrebări, care are parte întotdeauna de răspunsuri surprinzătoare.

Fericit? “Da și nu. Da, pentru că Dumnezeu mi-a dat viața asta pe care alții n-au trăit-o în șapte vieți. Nu, pentru că n-am destul timp să fac ceea ce aș vrea și destulă formă fizică. Eu sunt fericit pentru că pot trăi de pe astăzi pe mâine și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta”, a fost răspunsul lui Leo Iorga, în timp ce Paul Iorga a oferit un răspuns scurt și încărcat de optimism: ” Eu sunt cel mai fericit tot timpul ,am o viață foarte frumoasă“.