Confidenţialitate

Patricia Țig: ”O felicit pe Eugenie, a fost o luptă dură, am jucat atât de bine amândouă”

După victoria de la Istanbul, Patricia Țig i-a mulțumit adversarei sale, dar și soțului care i-a fost alături.

„O felicit pe Eugenie, a fost o luptă dură, am jucat atât de bine amândouă! Mulțumesc soțului meu și antrenorului meu, Răzvan Sabău, sper să-mi stapânesc emoțiile! A fost alături de mine indiferent de situație.

Mulțumesc organizatorilor care ne-au făcut să ne simțim ca acasă, mă bucur mult, sper să mă întorc anul viitor”, a spus Patricia Țig, vizibil copleșită de emoții.

Patricia Țig a câștigat finala turneului WTA de la Istanbul în fața canadiencei Eugenie Bouchard (26 de ani, 272 WTA), scor 2-6, 6-1, 7-6 (7-4), după 8 mingi de meci.

Patricia Țig, acum locul 58 mondial, devine a doua cea mai bine clasată jucătoare din România, după Simona Halep ( locul 2).

Pentru Patricia Țig a fost a treia finală WTA, după cele de la Baku (2015) şi Bucureşti (2019). Jucătoarea mai are în palmares un titlu WTA 125K, în 2019, la Karlsruhe.

După victoria de la Istanbul, Patricia Țig a primit un cec de 25.000 de dolari şi 280 de puncte WTA, în timp ce Eugenie Bouchard s-a ales cu 14.000 de dolari şi 198 de puncte WTA

FOTO: Tennis Championship Istanbul / @gokhantnr