Pastila de Expresivitate a Vorbirii, idee care poate ”crește impactul vorbelor tale și încrederea în tine”

“Nu te preface când comunici. Modul prin care te exprimi, atât prin gesturi și voce, cât și verbal sau paraverbal, poate amplifica mesajul tău. O persoană poate fi expertă într-un anumit domeniu, însă atunci când trebuie să țină o prezentare și emoțiile o domina, nu își pune în întregime în valoare expertiza în domeniu.

Expresivitatea vorbirii ajută în atât de multe situații – la un interviu, când vrei o mărire de salariu sau chiar în bazarul din Maroc să negociezi cel mai bun preț. Pe scurt, crește impactul vorbelor tale și încrederea în tine”, spune Cristina Avădanei, online coordonator al revistei Marie Claire, publicația care a lansat ”Pastila de Expresivitate a Vorbirii”.

Realizată de Alexandru Agarici, trainer și autor al metodei de Expresivitatea Vorbirii, cu o experiență pedagogică și de scenă de peste 25 de ani, Pastila de Expresivitate a Vorbirii este creată pentru a veni în sprijinul celor care vor să se remarce prin stilul comunicării, eleganță, naturalețe și autenticitate, atât în plan profesional cât și personal.

Cel mai recent episod din ”Pastila de Expresivitate a Vorbirii” este dedicat autorității.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS