Confidenţialitate

Olt: Traficul rutier este în continuare blocat pe DN 65 Slatina – Piteşti, la Priseaca

Traficul rutier pe DN 65 Slatina – Piteşti, la Priseaca, unde a avut loc  un accident în urma căruia o persoană a murit şi 18 au fost rănite, rămâne în continuare blocat până la ridicarea de pe carosabil a autovehiculelor implicate.

Circulația a fost deviată pe rute ocolitoare: ruta Valea Mare – Priseaca pentru autoturisme şi DJ 677, prin localităţile Jitaru – Potcoava – Perieţi – Bălteni – Recea – Slatina pentru autovehiculele mari din ambele direcţii şi pentru autoturismele din direcţia Piteşti – Slatina.

O persoană a decedat, 14 au fost transportate la spital şi patru persoane au fost asistate medical la faţa locului în urma accidentului rutier produs marţi după-amiaza pe DN 65, la Priseaca, între un microbuz, trei autoturisme şi un autotren, notează Agerpres. Printre persoanele rănite este şi o femeie gravidă, în vârstă de 27 de ani, şoferiţă a uneia dintre maşinile implicate. Două dintre persoanele asistate medical sunt copii, care în momentul accidentului erau într-un autoturism împreună cu mama lor.Victima decedată, un bărbat de 49 de ani, din Scorniceşti, era pasager în microbuz.

La Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina au fost chemaţi de acasă 15 medici chirurgi şi anestezişti şi 20 de asistente.

A fost activat planul roşu, care a încetat la ora 16,20, odată cu intervenţia echipajelor medicale la locul accidentului.