OLT: Șase persoane, între care doi minori și o gravidă, la spital, în urma unui accident

Șase persoane, între care doi minori și o gravidă în luna a opta, au fost rănite, dumincă, într-un accident rutier produs în județul Olt.

Potrivit primelor informații oferite de oamenii legii, accidentul s-a produs într-o zonă unde se lucrează la centura ocolitoare a municipiului Caracal, iar unul dintre autoturisme ar fi intrat pe o porțiune de drum pe care accesul era interzis, intrând în coliziune cu un alt autoturism.

Toate cele șase persoane aflate în cele două autoturisme au fost transportate la Centrul de Primiri Urgențe din Caracal cu diverse traumatisme.

În autoturismul care ar fi provocat accidentul se aflau trei persoane. Șoferul, un bărbat de 30 ani, din Craiova, care prezintă dureri toracice, soția sa, de 25 ani, însărcinată în luna a opta și care are dureri abdominale, dar și fetița acestora, în vârstă de cinci ani, cu sângerare nazală.

La volanul celuilalt autoturism se afla o femeie de 37 ani, din Slatina, care în urma impactului a suferit un traumatism lombar.

În mașină se mai afla copilul acesteia, de 7 ani, care acuză dureri la piciorul drept, dar și mama șoferiței, în vârstă de 60 ani, care are o contuzie la piciorul stâng.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS