Oferă specială pentru biletele la cel de-al doilea concert Indila din Bucureşti

Indila va concerta în premieră în România, la Sala Palatului din Bucureşti, pe 7 decembrie, când va susţine două reprezentaţii, de la ora 16.00 şi de la ora 19.00.

Cererile fanilor, care continuă să crească de la o zi la alta, i-au convins pe organizatori să facă toate demersurile necesare pentru punerea în scenă a celui de-al doilea concert Indila în România. Pe lângă concertul anunţat iniţial la ora 19.00, Indila va susţine încă un concert pe scena Sălii Palatului, de la ora 16.00. Informaţia a fost dezvăluită în premieră absolută luni, în Deşteptarea, de Vlad Petreanu şi George Zafiu.

Fanii Indila care vor alege concertul de la ora 16.00 beneficiază, până pe 10 noiembrie, de o reducere de 30% la achiziţionarea biletelor din reţeaua Vreau Bilet – de la standul din Unirea Shopping, Sala Palatului, Librăria Eminescu, precum şi prin www.vreaubilet.ro.

Biletele pentru concertul pe care Indila îl va susţine de la ora 16.00 au fost puse în vânzare în reţeaua Vreau Bilet, la standul din Unirea Shopping Center, Librăria Eminescu, la Sala Palatului, dar şi pe www.eventim.ro şi www.vreaubilet.ro. Preţurile biletelor sunt cuprinse între 120 de lei şi 320 de lei.

Indila (Adila Sedraïa) s-a născut pe 26 iunie 1984, în Paris. La vârsta de 7 ani, a început să scrie primele sale poezii. Tatăl ei este algerian, iar mama sa provine din India. Din anul 2007 este căsătorita cu Pascal Boniani Koeu, cunoscut sub numele de Skalp sau Skalpovich. Soţul Indilei este unul dintre cei mai apreciaţi producători muzicali şi compozitori din Franţa.

După ce a colaborat cu rapperi cunoscuţi din Franţa, ca Soprano, Rohff şi Youssoupha, Indila, în vârstă de 30 de ani, a revenit pe piaţă cu primul său single, ‘Derniere Danse’.

Primul album Indila, ‘Mini World’, lansat în luna februarie, a obţinut deja un disc de platină. Piesa a luat cu asalt toate topurile şi playlist-urile radiourilor, clipul de pe contul oficial de YouTube al artistei a depăşit 122 de milioane de vizualizări, iar cea mai recentă piesa, ‘S.O.S’, se bucură de acelaşi succes. Artista cântă în limbile engleză, franceză şi indiană. Sursele sale de inspiraţie sunt artişti precum Michael Jackson, Jacques Brel, Ismael Lo şi Lata Mangeshkar.

În deschiderea concertului Indila de la Sala Palatului, Delia Matache va susţine un recital special.