Confidenţialitate

Oameni de milioane: Andrei Stupu, tânărul care schimbă lumea cu ajutorul educației – VIDEO

În revista BIZ, Andrei Stupu apărea în selecta listă ”20 la puterea 20” ca Branding Neuroscience Explorer. Adică se afla în lista scurtă a tinerilor abia trecuți de vârsta de 20 de ani care schimbă lumea.

A trecut aproape un an de când a fost inclus de editorii publicației în această listă, iar de atunci s-au adunat multe proiecte noi prin care Andrei Stupu a ales să se implice în societate și să producă o schimbare, în loc să aștepte ca aceasta să fie produsă de alții. Consideră că educația este calea prin care poate face asta.

Proiectul personal Generația Z, inițial o emisiune TV, s-a transformat într-o serie de conferințe. A ajuns pe scena TED. A fost Brand Manager la Școala de Valori și facilitator în cadrul programelor de training ale Khastalia Consulting, iar acum crește propria afacere. Și încă nu a împlinit 22 de ani.

Este student al Facultății de Istorie, specializarea Relații Internaționale și Studii Europene, a Universității din București, iar acum se pregătește și de licență.

La început de 2020, omul de milioane Andrei Stupu ne spune cum se poate schimba lumea cu ajutorul educației și cum se raportează tinerii din generația lui la mediul în care trăiesc.