Noi personalități în echipa Europa FM. Lorand Soaresz Szasz, Răzvan Pascu și Chef Cezar Munteanu în programele Europa FM, începând din februarie

Europa FM își extinde echipa de experți cu încă 3 nume reprezentative în domenii care îi vor inspira pe ascultători să călătorească mai mult și în siguranță, să caute noi idei de business, precum și să descopere gusturi noi în bucătărie. În fiecare zi de luni până vineri, pe Drum cu Prioritate, Radu Constantinescu și invitații săi Lorand Soaresz Szasz, Răzvan Pascu și Chef Cezar Munteanu vor fi alături de ascultători la serviciu, acasă și în mașină.

„Anul 2020 a început foarte frumos la Europa FM, cu cele mai mari creșteri de audiență din România. Cifrele vin după un an plin, în care postul nostru de radio a reușit sa fie prezent și, mai ales la înălțime, în toate momentele relevante.

Un sunet modern, voci noi și de încredere, conținut relevant și variat – iată felul nostru de a le mulțumi ascultătorilor și de a  le răsplăti fidelitatea. Mă bucur foarte mult să îi avem alături pe Lorand Soaresz Szasz, Răzvan Pascu și Chef Cezar Munteanu din acest sezon. Cu ei vom descoperi poate un pic mai mult bucuria de a trăi, de a afla lucruri noi, idei noi, destinații inedite”, a declarat Ciprian Dinu, director de programe Europa FM.

În fiecare luni, Răzvan Pascu va aduce “Doza de turism”. În cadrul rubricii, vom povesti despre destinații turistice de suflet pentru români, despre tradiții, obiceiuri și curiozități turistice de prin toată lumea, dar și despre locuri și evenimente autentice din România sau trenduri din turism, iar Rǎzvan va oferi sfaturi pentru antreprenorii din domeniu.

 Răzvan Pascu are 35 de ani și a călătorit în peste 90 de țări, cu multă pasiune și sete de cunoaștere, alături de familia sa, de cei doi copii, Alex și Vlad, dar și alături de mii de turiști români.

În 2013, revista FORBES l-a inclus în topul celor 30 de tineri sub 30 de ani care merită urmăriți în România, iar în 2019 i-a acordat titlul “Travel Personality of The Year”.

Rǎzvan Pascu a zburat echivalentul distanței de 2 ori până la Luna și înapoi și va oferi săptămânal ponturi de călătorie ascultătorilor Europa FM. Călătorește aproape lunar cu grupuri organizate către destinații exotice și îndepărtate, în toată lumea. Puteți găsi impresii și fotografii din călătoriile sale pe pagina de Facebook, pe Instagram și pe blogul său.

”Îmi propun ca la Doza de turism să conving cât mai mulți ascultători Europa FM să călătorească mai des și să se bucure de viață și de experiențe memorabile, să investească în experiențe de călătorie și în amintiri de viață pe meridianele lumii. Nu știu să existe un mod mai plăcut și mai util pentru suflet de a cheltui banii decât prin călătorii. Sunt pasionat de domeniul turismului și sunt fericit că am șansa de a călători prin lume atât de mult, inclusiv cu grupuri de turiști români. Pentru mine este ca o binecuvântare și o pasiune să vorbesc despre turism și să le ofer celorlalți sfaturi și ponturi de călătorie”, spune Răzvan Pascu.

Lorand Soares Szasz va aduce, în fiecare miercuri, „Minutul de Business„.

Este considerat unul dintre cei mai buni experți români în creșterea accelerată a IMM-urilor.  Lorand Soares a ajutat – prin cursuri, consultanță și coaching – peste 200.000 de firme să își crească vânzările și să își eficientizeze operațiunile.

Rezultatele obținute de clienții lui l-au propulsionat rapid în topul celor mai căutați speakeri din țară. A fost nominalizat la antreprenorul anului în 2015 de Ernst & Young.

Conform unui studiu realizat de MKor în 2017 a fost inclus în top 10 cei mai influenți lideri din lume admirați de antreprenorii din România, alături de Bill Gates, Barak Obama, Warren Buffett, Richard Branson, Dailai Lama și alții.

A scris 6 cărți de business și dezvoltare personală care au fost vândute în zeci de mii de exemplare, inclusiv o carte cu Brian Tracy. În martie 2019 a infintat upriserz.ro, o platforma on-line care conține zeci de cursuri de dezvoltare personală, profesională și de antreprenoriat și la care ai acces pe baza unui abonament.

”Ani de zile am fost în scaunul ascultătorului postului radio Europa FM. Apreciez emisiunile și calitatea oamenilor care prezintă aceste emisiuni. Mă simt onorat să pot să contribui la misiunea Europa FM de a ajunge la urechea și sufletul a milioane de români.

Mie îmi revine să vorbesc despre afaceri și dezvoltarea personală în cadrul interventilor mele și doresc să arăt că nu toți trebuie să fim antreprenori dar toți putem aveam o gândire antreprenorială. Mă bucur mult pentru această colaborare și abia aștept să ne auzim pe undele radio”, spune Lorand Soares Szasz, fondatorul Upriserz.

 

Vinerea, Chef Cezar Munteanu aduce rubrica „Mâncare cu principii„, iar la final de săptămână, în “Weekend cu prietenii”, vom fi inspirați – la rubrica “Rețeta de bun gust” – să intrăm în bucătărie să gătim ceva delicios pentru cei dragi.

”Viziunea mea despre bucătărie este: simplitate, bucurie, sănătate și principii. Bucătăria mea este despre ingrediente de calitate, despre naturalețe și despre păstrarea gustului intact. Cum să mâncăm sănătos, ce să să punem în pachețelul pentru școală, ce înseamnă  armonia dintre ingrediente, și nu numai, vom discuta, împreună, la Europa FM, într-o rubrica pe măsură ta: Mâncare cu principii”, spune Chef Cezar Munteanu.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS