Nicolae Moga a demisionat de la șefia Ministerului de Interne | AUDIO

Nicolae Moga a anunţat, marţi după amiază, că demisionează din funcţia de ministru al Internelor.

Gestul social-democratului urmează unei discuții pe care acesta a avut-o cu premierul Viorica Dăncilă.

Social-democratul fusese numit ministru pe 26 iulie, după ce Carmen Dan şi-a depus mandatul.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Nicolae Moga este senator PSD de Constanţa, aflat la al treilea mandat şi vicepreşedinte al Biroului Permanent al Senatului României.

Între 1996-2000, a fost preşedintele televiziunii Neptun Constanţa.

Timp de patru ani de zile, respectiv între 1996 şi 2000, Nicolae Moga a fost preşedintele televiziunii Neptun Constanţa, post înfiinţat de Radu Mazăre şi deţinut de Gabriel Strutinsky, iar în 2008 a obţinut primul său mandat de senator în Parlamentul României, fiind apoi numit vicepreşedinte al Comisiei pentru Apărare, Ordine Publică si Siguranţă Naţională. În 2012, a mai obţinut un mandat de senator, iar acum se află la al treilea.

Nicolae Moga a fost cursant, între 1973 şi 1977, al Facultăţii de Energetică, Specializarea Centrale Termoelectrice din cadrul Institutului Politehnic Bucureşti, a făcut studii studii postuniversitare de management şi finanţare Locală, între 2002-2004, la Universitatea Ecologică Bucureşti, între 2002 şi 2006, a făcut Facultatea de Drept şi Ştiinţe Juridice din cadrul Universităţii Ecologice Bucureşti, iar în 2011 a absolvit Universitatea Naţională de Apărare „Carol I”.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS