Confidenţialitate

Netflix: Serialul “Triburile Europei”, cu Ana Ularu în distribuție, va fi lansat pe 19 februarie

Serialul original german “Triburile Europei” se lansează exclusiv și la nivel mondial pe Netflix pe 19 februarie.

Triburile Europei” este un tribut adus genului science fiction. Serialul descrie o lume captivantă care se redresează și, în cele din urmă, aduce un nou început plin de speranță pentru continent.”, a spus creatorul serialului Philip Koch.

Din distribuția serialului fac parte actorii Emilio Sakraya, Henriette Confurius, David Ali Rashed, Oliver Masucci, Robert Finster și românca Ana Ularu.

Aventura sci-fi a fost realizată de producătorii “Dark” Quirin Berg și Max Wiedemann, precum și de Maximilian Vetter de la W&B Television.

În serialul „Triburile Europei”, aventurile a trei frați încep într-o Europă futuristă care a trecut printr-o catastrofă misterioasă.

„În decembrie 2029, tehnologia a început brusc să o ia razna. Bam! Lumini stinse și întuneric. Asta a fost. Evul Mediu.” 45 de ani mai târziu, Europa este împărțită în microstate și oamenii trăiesc în triburi. „Acum, triburile conduc continentul, Europa.” 

În centrul acțiunii se află cei trei frați Liv, Kiano și Elja din tribul pașnic Origines, care se separă în timpul unui atac.

Liv, interpretată de Henriette Confurius: „Am crezut că putem trăi în pace pentru totdeauna. Dar ne-am înșelat. Familia mea este undeva acolo. Aș face orice pentru a-mi aduce familia înapoi”.

Lăsați pe cont propriu, sunt uniți în special de lupta pentru supraviețuire și de dorința de a-și reuni familia: „Indiferent ce s-ar întâmpla, vom rămâne întotdeauna împreună!”

Trei frați, trei destinații și speranța lor comună pentru o viață unită în libertate: „O mare amenințare vine în Europa. Trebuie să o oprim!”

Își depășesc fricile, sunt curajoși și, în cele din urmă, trebuie să accepte asta „uneori, este nevoie de o faptă revoltătoare pentru a readuce istoria pe drumul cel bun”.