Confidenţialitate

Musicalul “We Will Rock You” revine, în noiembrie, la Sala Palatului

Cu o distribuţie din care fac parte Loredana, Răzvan Vasilescu, Adrian Nour şi Lucian Ionescu, musicalul We Will Rock You va reveni, în această toamnă, la Sala Palatului din Bucureşti.

O primă reprezentaţie este programată pe 13 noiembrie.

Potrivit organizatorilor, peste 10.000 de spectatori au văzut, în primăvară, spectacolul, regizat de coregraful Răzvan Mazilu.

Musicalul, care reunește 22 de compoziţii ale trupei Queen, interpretate de cei 25 de actori din distribuţie, spune o poveste dintr-un viitor apropiat.

Loredana este Killer Queen, CEO-ul corporației GlobalSoft care a preluat controlul întregii lumi și a interzis muzica live. Omul său de încredere este Khashoggi, seful serviciilor secrete, interpretat de actorul Adrian Nour.

Lucian Ionescu 9Galileo Figaro) și Mara Captaru (Scaramouche) sunt tinerii care se opun sistemului școlar creat de GlobalSoft, Galileo și Scaramouche, în două roluri emoționante despre doi adolescenți care odată cu prima dragoste descoperă și puterea de a-și afirma libertatea și autenticitatea.

Spectatorii îl vor putea descoperi pe Răzvan Vasilescu în rolul unui bibliotecar care deține cărti și mărturii despre muzica altor vremuri când existau trupe ca The Beatles sau Queen.

În rolul bibliotecarului Buddy va mai putea fi văzut actorul Ion Radu Burlan.

Biletele sunt disponbile online.