Monica, Vlad şi George au năvălit peste colegii de la Radio 21 cu shaorme

Monica Anghel, Vlad Petreanu şi George Zafiu le-au făcut o supriză inedită colegilor de la matinalul Radio 21. Ei au năvălit în direct peste ei pentru a le aduce shaorma şi pentru a-i invita la concertul Connect-R din această seară din Garajul Europa FM.

Miercuri dimineaţa, matinalii Europa FM s-au mutat în studioul Radio 21 pentru a le face o surpriză colegilor Manuel D. Dinculescu, DJ Andi, Orlando şi Anca Maco.

Monica Anghel, Vlad Petreanu şi George Zafiu au venit cu patru porţii de shaorma cu de toate pentru cei patru matinali de la concurenţă, dar şi cu invitaţia la concertul Connect-R din Garajul Europa FM. Autorul hitului ‘Vara nu dorm’, Connect-R, va concerta în această seară, de la ora 19:30, în cel mai muzical garaj din România.

Europa FM LIVE ÎN GARAJ reprezintă o serie de evenimente unice care aduc în garajul Europa FM cei mai buni artişti ai momentului pentru a cânta live, la fiecare două săptămâni. Concertele Europa FM LIVE ÎN GARAJ pot fi ascultate în direct la Europa FM, pe www.europafm.ro, dar se văd şi video pe pagina de Facebook Radio Europa FM şi pe 1 Music Channel.

Ascultă aici cum au reacţionat matinalii Radio 21 la întâlnirea cu matinalii Europa FM