Confidenţialitate

Mircea Rednic a suferit un infarct miocardic în timpul meciului UTA Arad – FCSB. Primarul din Arad: Transmite suporterilor că se simte bine | FOTO

Mircea Rednic – antrenorul principal al echipei UTA Arad – a suferit un infarct miocardic în timpul meciului de fotbal UTA Arad – FCSB.

UPDATE 16:21. Primarul din Arad și-a făcut o poză cu Mircea Rednic: „La insistențele domniei sale ne-am făcut un selfie și am dat curs rugăminții de a transmite suporterilor UTA-ei că se simte bine și că se va întoarce la echipă cât mai repede posibil”

„I-am făcut o vizită la spital domnului Mircea Rednic, deîndată ce am aflat de problema prin care trece. La insistențele domniei sale ne-am făcut un selfie și am dat curs rugăminții de a transmite suporterilor UTA-ei că se simte bine și că se va întoarce la echipă cât mai repede posibil, cerându-și totodată scuze că nu poate răspunde la telefoanele primite!”, a scris Călin Bibarț într-o postare pe Facebook.

Știre inițială

„Astăzi, în urma unui control amănunțit, medicii au decis să-i monteze un stent și să-l țină sub supraveghere la Spitalul Județean, pentru următoarele zile.

Rednic va reveni alături de echipă după aproximativ o săptămână, în funcție de starea medicală de la acel moment”, anunță UTA Arad într-o postare pe Facebook.

Sursa foto: Facebook / Călin Bibarț

Citește și: Cătălin Chirilă a obtinut argintul în proba de canoe 1000 de metri la Campionatul Mondial de la Duisburg