Confidenţialitate

Mircea Rednic a fost prezentat la Dinamo | AUDIO

Mircea Rednic a fost prezentat oficial la începutul celui de-al 4-lea său mandat ca antrenor al echipeiDinamo.

După decizia surprinzătoare a conducerii “alb-roșiilor”, care a renunțat la serviciile lui Claudiu Niculescu după doar trei săptămâni, tehnicianul de 56 de ani a semnat un contract valabil până în vara anului 2020.

Rednic – ultimul tehnician care a adus titlul de campioană în Ștefan cel Mare – a dezvăluit că a acceptat aceleași condiții financiare ca la ultimul lui mandat, cel din 2016.

Obiectivul este calificarea în play-off, chiar dacă după 11 etape echipa este antepenultima în clasament, pe locul al 12-lea, la 5 puncte de cea din urmă poziție calificantă.

Mircea Rednic anunță că momentan vrea doar să adune cât mai multe puncte și o ironizează pe rivala FCSB, despre care spune că nu i-a pus niciodată probleme în Liga 1:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Rednic se declară dezamăgit și de jocul echipei naționale la remiza 0-0 cu Serbia și nu înțelege de ce selecționerul Cosmin Contra nu promovează fotbaliștii tineri, în detrimentul “veteranilor” din generația lui Gabi Tamaș:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Amintim, Gabi Tamaș a fost eliminat la finalul primei reprize a înfruntării de pe “Arena Națională”, după un fault în careu. Sârbii au ratat însă de la 11 metri, iar partida s-a terminat fără gol marcat.