Confidenţialitate

Ministerul Agriculturii analizează noi măsuri de sprijin pentru fermieri. Ciolacu: „Încercăm să prindem sistemele de irigații în renegocierea PNRR-ului” | AUDIO

Ministerul Agriculturii ar urma să vină cu noi măsuri de sprijin pentru fermierii afectați de secetă. Sunt în analiză acum mai multe variante la Minister. Printre măsurile deja anunțate se află: plata ajutoarelor pentru motorină restante și începerea creditării fermierilor prin programul De trei ori subvenția.

Marcel Ciolacu: „O să am azi o discuție cu domnul Daea”

„O să vină domnul ministru Daea și o să prezinte primului ministru, în primul rând, și primul ministru în Coaliție. Eu o să am o discuție azi cu domnul ministru Daea”, a spus Marcel Ciolacu luni.

Întrebat dacă vor fi despăgubiri care ar putea fi acordate, liderul PSD a spus că: „În cursul zilei o să am, mai mult ca sigur, o întâlnire și cu domnul prim-ministru, dar o să am și o întâlnire cu domnul ministru Daea înaintea discuiei cu primul ministru”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Liderul PSD: „Încercăm să prindem sistemele de irigații în renegocierea PNRR-ului”

Între timp, PSD readuce în discuție renegocierea Planului Național de Redresare și Reziliență: social-democrații vor și introducerea finanțării sistemelor de irigații.

„Încercăm acum cu domnul ministru Boloș, cu domnul ministru Daea să prindem la renegocierea PNRR aceste irigații și nu numai. Căutăm soluții și din fonduri de la bugetul statului ca să urgentăm acest sistem de irigații”, a adăugat Marcel Ciolacu.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Citește și: Daea: Vom avea cantitatea de grâu necesară pentru consumul intern. Am reușit să adunăm și producția de orz | VIDEO