Meik Wiking: ”Dacă banii și fericirea ar avea un status pe Facebook, ar scrie: It’s Complicated” – VIDEO

”Dacă banii și fericirea ar avea un status pe Facebook, ar scrie: It’s Complicated”, spune Meik Wiking, care a descoperit, în cercetările sale, că banii sunt legați de fericire, dar nu sunt atât de importanți cum tind să creadă mulți oameni.

Dedicat înţelegerii fericirii, bunăstării subiective și calităţii vieții, Meik Wiking lucrează cu ţări din toată lumea pentru a descoperi şi explora tendinţele satisfacţiei vieţii.

Invitat în emisiunea O dimineață de milioane, la Europa FM, Meik Wiking a vorbit cu Toader Păun despre ce stă în spatele fericirii fiecăruia dintre noi și cum acest concept poate fi diferit nu doar de la o persoană la alta, ci și de la un popor la altul.

Meik Wiking este autorul bestsellerului „Mica Enciclopedie Hygge: Rețeta daneză a fericirii”, iar sâmbătă a lansat la București, la Târgul de carte Gaudeamus, cea de-a doua carte – „Mica Enciclopedie Lykke: În căutarea celor mai fericiți oameni din lume”. Ambele cărți lansate de Meik Wiking sunt disponibile în România la Editura Litera, fiind disponibile și online pe site-ul litera.ro.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS